Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Дървета >> Content

Моите брезите са огънати От тежестта на снега

След зимна буря , брезови дървета често се кланят под тежестта на снега. Ако се остави прекалено дълго , може да се счупят клонове , в резултат на скъпоструващите щети . Брезите са по- склонни към зимата щети, отколкото други видове дървета. Отделете няколко превантивни мерки , когато озеленяване и грижа за вашите дървета, за да сведе до минимум зимата нараняване. За Birch

A определяща черта на много дървета бреза ( Betula SPP .) Е кората хартиено че пилинг на разстояние в нагънати парчета. Бреза листа са назъбени и подредени в алтернативен модел. Дървета носят цветя отделни мъжки и женски ; по-късно по време на вегетация , шишарки се развиват. Европейският бяла бреза е общ пейзаж дърво, което достига до 60 метра височина . Тя е уязвима в някои региони до бронз бреза сонда на . За разлика от Европейския бяла бреза с бяла кора , бреза река е многоцветни кора, която се разкрива на пластове . Това е характерно за влажни местообитания и е устойчива на застояла вода .

Зимни Damage

Сняг и лед има потенциал да предизвика значителни щети в пейзажа . Когато претрупани от сняг или лед , някои клоните на дърветата се огъне или счупи . Winter щети става още по- скъпо , ако клонове щракнат върху къща или електропроводи. Продажба и Наем на дърветата стават уязвими към Winter повреди

Trees уязвими да счупи под тежестта на сняг или лед имат определени характеристики : множествена основната стъбла , слаби тесни браншови ъгли и чуплива дърво. Съвместна публикация на университетите на Уисконсин и Илинойс компилиран литература по дървесни видове и тяхната чувствителност към зимата щети. River бреза , например, се счита за уязвима за сняг и лед щети . По същия начин, круша Bradford , дърво печално известен с разделяне по време вятърни бури , също е уязвима. Други дървета, които може да се огъне или счупи по време на зимния включват китайски и сибирски брястове , тополи и върби . По-малки дървета , като Crabapple и вещици леска се считат за устойчиви на зимата щети.

Зимни Care

Някои зимата щети е предотвратимо . Премахнете обилен снеговалеж от огъване клонове. North Carolina State University показва, метене на сняг нагоре с метла . По време на вегетация , извадете тесни браншови ъгли от уязвимите дървета. Ако сняг или лед щети вашите дървета , отстранете счупени клони или режеш обратно сплит клонове. В Университета на Илинойс Разширяване съветва да не отнемате повече от една трета от първоначалните клоните , когато резитба на дървото.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1019114413.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.