Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Дървета >> Content

Как да се движат с Mature Cedar Tree

Cedars са иглолистни дървета , характеризиращи се с пикантен аромат на кора и дълги игли. Възрастни кедри от всякакъв размер да бъдат трансплантирани , но малки дървета са склонни да справедлив по-добре в процеса на трансплантация . За успешно трансплантация на кедър, корен топката трябва да се освободи от околната почва с минимално увреждане на растението. Ако дървото има багажника по-малко от 4 инча в диаметър , можете да го трансплантират без използване на тежко оборудване . Нещата ще трябва
Shovel
Tarp
Измерване чешмяна
Compost
торфен мъх MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете място за вашата кедър , където ще получите пълна слънце. Избягва място, което е податлив на наводнения . Уверете се, че мястото е най-малко пет метра разстояние от други дървета и четки.

2

Water района около дървото кедър старателно няколко дни преди трансплантацията. Поливането помага времето за дърво трансплантацията и влажна почва е по-лесно да се работи.


3

помощта на лопата, изкопае 20 - инчов дълбок ров около основата на кедър . Диаметърът на изкопа трябва да бъде 2 фута по-широк от диаметъра на клоните на дърветата отдолу .

4

Dig в корените на дървото, под ъгъл от 45 градуса , и отсече всеки корен , прикрепен към кореновата топката. Rock дървото назад и напред , за да разхлабят корените от околната почва . След като корените са разхлабени , внимателно плъзнете дървото върху брезента за транспорт.

5

изкопае дупка, да се пресаждат кедър в . Уверете се, че трюма е най-малко два пъти ширината и дълбочината на корените на кедъра . Не оставяйте кедър от земята за повече от час .

6

Транспорт дървото и брезента на ново място на дървото . Поставете дървото в дупката, и да запълни околността с равни части пръст , компост и торф мъх.

7

Позиционирайте почвата за създаване на 6 - инчов високо ров около основата на дървото. Това ще гарантира, корените получават адекватна вода. Вода кедър веднъж седмично с 2 до 3 литра вода .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1019114327.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.