Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Дървета >> Content

Как да копаят до Queen Palms

Syagrus romanzoffiana , по-известен като дланта Queen , е Харди расте дърво, което достига до 50 фута височина . Той е сред най-обичаните декоративни палми , се използва интензивно заедно крайпътни в тропическите региони, а също и като къща растение . Веднъж засадени и установи , дървото расте бързо, така че най-добре е да се уверете, че тя се намира на мястото си от самото начало. Понякога може да се наложи на дървото, за да бъде преместен , обаче , по практически или естетически причини. Да бъдеш смел дърво, то може да оцелее се премества толкова дълго, колкото е добре установена и здрави в предишните си spot.Things ви е нужно
Лопата
Burlap лист
Поливането може да е.
Покажи Още Инструкции

1

Закрепете багажника на дланта , преди да започне да се отстранят растението. За по-малки , по-млади дървета , като някой държи дървото ще помогне. За по-големи дървета , може да е необходима търговска техника за провеждане на дървото на място. Ако това е така , може да е препоръчително да се наемат професионалисти.

2

Dig около дланта внимателно , докато багажника се задържа на място . Дланта на кралицата корен топка обикновено се разширява до крак от основата на стъблото , така че започваш поне толкова далеч . Внимателно прекопаване ще ви позволи да се избегне увреждане на корените. Тя се натъкнете дебели корени , докато копаят , се движат малко по-далеч от дънера . Копаят надолу достатъчно дълбоко, за да получите по-долу на кореновата система и да бъдат внимателни, за да не навреди на корен топката , ако изобщо е възможно.


3

Издърпайте дланта и корен топката от дупката и го поставете изправено върху лист от зебло . Водата за корен топката леко и увийте чул около корените и го връзвам на разстояние около багажника. Опаковане в зебло е особено важно за песъчливи почви да пазят корените заедно. Не може да се нуждаят от Root топки с по-плътни почви трябва да се приключи .

4

Water корен топката редовно , ако дланта няма да бъде отново засадена веднага.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1019114193.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.