Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Дървета >> Content

Грейпфрут събиране на реколтата в Тексас

След като смята, че е спорт на pummelo , грейпфрут (Citrus Paradisi х ) не е бил обявен за уникално член на семейството цитрусови до 1837 г. от 1910 г., плод процъфтява като търговски култури в долината на Рио Гранде . на южната Тексас. Гордост тексасци " в червено, безсеменни сортове, отглеждани там е довело до определянето на червения грейпфрут , тъй като държавната плода през 1993 година. За разлика от много плодове , грейпфрут не изискват незабавно бране след узряване , но могат да бъдат събирани , ако е необходимо , от есента до пролетта . Идеални Грейпфрут Условия

горещи дни и топли до горещи нощи произвеждат грейпфрут с по-високи и по-ниски захари киселини. Ето защо, на юг Тексас осигурява по-добри условия на растеж , отколкото горички грейпфрут на Аризона и Калифорния , където нощи са склонни да бъдат по-хладно. Red грейпфрут процъфтява в Министерството на земеделието издръжливост зони растителни 9 и 10 в САЩ. Въпреки че може да се отглеждат в различни видове почви , той прави най-добре , когато рН е по алкална страна. Годишно валежи идеален за плода е 36-44 инча, равномерно разпределени през годината. Отглежда се като у дома си , грейпфрут трябва да се засаждат на юг или югоизток от къщата за максимална защита от студените ветрове . Оставете поне дванадесет фута между дървото и къщата или други сгради , така че дървото ще имат достатъчно пространство , за да се достигне зряла неговия размер. Като цяло, грейпфрут дървета растат до 15 до 20 фута висок .


Препоръчителни Сортове

" Ruby Red " " Rio Red" и " Хендерсън " или близкото му близнак " Ray " доминират Тексас грейпфрут култури. Всички са били разработени в долината на Рио Гранде . С отлично качество , " Ruby Red" е най-старата разновидност на групата . Red - развит и тънка кожа , само му недостатък е избледняване на плътта след първата част от годината. Въпреки че " Хендерсън " и " Ray " засенчи " Ruby Red" в плът цвят и обща привлекателност , те също избледнява от средата на сезона . " Rio Red " най-новият от клана , изглежда е сегашната любимец на производителите . Redder от други сортове и с цвят, който продължава през целия сезон , той триумфира в сладост , както добре. Едно дълго време производител твърди, че съдържанието на захар в " Rio Red" е по-висока , отколкото в който и да е друг сорт . Също така важно е, че Харди " Rio Red" има най-голяма толерантност към студ от най-популярните сортове .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1019113742.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.