Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Дървета >> Content

White Waxy Удари на Holly Tree

( . Джел SPP ) многобройни видове , хибриди и културни растения от Холи включително American Холи ( джел opaca ), който расте като широколистни вечнозелени в Министерството на земеделието на растителна издръжливост зони на САЩ от 5 до 9 , са радваше за тяхното атрактивни листа и плодове , както и разнообразие от различни налични растителни форми и размери. В допълнение към случайни проблеми с акари и колорадски , Hollies понякога страдат от различни видове от мащаба , които могат да изглеждат като бели , восъчни подутини на Холи листа и клонки . Китайските Hollies ( Ilex cornuta ) , Харди в USDA зони 7 до 9 , които често са особено притеснявани от скали . Scale Описание и Life Cycle

двете меки и бронирани мащаб видове могат да атакуват с Холи . Вредните възрастни жени и от двата вида от мащаба се появяват като малки, неподвижни подутини , които измерват по-малко от 1/4 инча в диаметър. Бронирани скали имат сплескана, подобно на плоча покритие, което можете да изстържете . Меките скали са гладки , восъчна или пухкава и тяхното покритие е всъщност част от тялото си и да не могат да бъдат отстранени . The неподвижна възрастна женска храни и снася яйца под негово защитно покритие . Яйцата се излюпват в роботи или мобилен мащаб нимфи ​​, че обхождане около върху растения и са издухан върху други растения, преди да се установи .
Продажба, покупка, мащаба на щетите

Здравословният Холи дърво може лесно да издържи и да се възстанови от минорната скала заразяване . Тежка хранене може да отслаби на Холи , бавен растеж и предизвика клон загине . Често най-проблематични , обаче , е, че меките скали произвеждат захар , лъскава на вид субстанция, наречена медена роса като страничен продукт на хранене . Един грозен черен гъбички , опушена мухъл , расте на медена роса . Нектарът също привлича мравки , които след това предпазват меките скали от техните естествени врагове .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1019027235.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.