Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Специалност Gardens >> Content

DIY Flower Box Напоителни системи

напоителна система за цветя кутия може да спаси растения от дехидратация . Отглеждане на цветя или зеленчуци в един прозорец или цвете кутия е опция за почти никого. Дори ако имате един апартамент с много малко извън пространството , можете да растат зелени растения в цветна кутия с малко работа . С шума и суетата на един зает живот , поливане тези кутии на регулярна основа, могат да пропаднат . Напоителна система елиминира необходимостта за ръка поливане . Trickle

Trickle напояване е метод, който включва погребан маркуч и бавен процес изтичане . Малка маркуч се поставя по дължината на кутията за цветя под почвата . Маркучът е свързана към помпа или директно водоизточник . Малки дупки в маркуча позволяват на малко количество вода, за да се стече , когато източникът е в положение " On" , поливане на коренови части на растенията. Тези системи се предлагат на пазара в градинските и подобрения в дома си центрове. Можете също така да създадете домашна система с малка тръбичка и водна помпа .


Drip

Капково напояване за цвете кутия включва площта получаване водна капка по капка от източник на вода. Тръбни системи, управлявани от едно кранче или отходна канализация , са инсталирани, за да се постигне този вид цвете кутия поливна система . А обикновен маркуч за вода , нарязани да се поберат на площ между открит кранчето и на границата на наказателното поле , ще работи, ако кранчето се обърна към създаването на най-ниската освобождаване.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1019113144.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.