Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Специалност Gardens >> Content

Мога ли да направя Bonsai Tree От Декоративни Plum Tree Branch

? Декоративни сливови дървета като дърво череша слива ( Prunus cerasifera ) цъфтят благоуханни , леки розови цветя преди разлистването вън атрактивен лилаво зеленина . Освен това има малки , ядивни плодове , но плодовете не са вкусни други сортове сливи . Когато се отглеждат в земята , декоративни сливови дървета достигат височина от 20 до 30 фута. Въпреки това, много Prunus видове като декоративен слива са подходящи за отглеждане с техниката бонсай . Използването на рязане от зрял декоративна слива е ефективен и бърз метод за отглеждане на бонсаи декоративна слива . Предимства на Бонзай Резници

Когато посадъчният декоративна слива с рязане, е нужен само една малка част от дървото. В действителност , един клон може да съдържа няколко потенциални нови декоративни сливови дървета. Посадъчният декоративна слива бонсай дърво от рязане ускорява темпа на растеж от най-малко една година , в сравнение със семена отглеждане. Резници също предоставят най-добрата възможност за получаване на едно дърво , подобно на родител.


Подгответе Рязане

Използвайте стерилизирани чифт остри ножици , за да се отсече едно 6 - инчов клонка от декоративна слива бранш . Издънките съдържащи нов растеж са най-добрият избор , тъй като те съдържат повече вкореняване хормони. Махнете листата от долната третина на рязането , но остави малка част от листо възел. За да допринесе за ускоряване на процеса на вкореняване , можете да натопи края на рязането в синтетичен хормон , но това не е задължително . Напълнете една саксия с компост и старателно напоява компост , отдаване под наем на изтичането на излишната вода . Използвайте молив, за да пробиете дупка в компоста и поставете декоративна слива рязането. Здраво потупване на компост около основата . Резниците трябва да останат влажни , така че да се замъглят рязане с вода дневно и го покриват с прозрачна пластмаса, за да се запази рязане влажна .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1019113017.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.