Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Специалност Gardens >> Content

Как да Harvest Lotus Root

Подобно на картофите , лотос растение расте от грудки . Тя е тясно свързана с водни лилии , но кореновата система на водната лилия е коренище , което е хоризонтален подземен стъбло, а не клубен . Докато водните лилии изглежда да плуват на повърхността на езеро, цветя лотос растителни над водата - в някои случаи , тъй като много като 7 фута над повърхността на езерото. Лотосът е ценен в Китай в продължение на хилядолетия, като красиво цвете, източник на храна и лекарство. Клубените , от които лотосът расте прилича на банан в тяхната гладкост , но може да бъде като странно оформени като сладки картофи . Нещата ще трябва
Пика
блатни ботуши
Shoulder - проведе събиране чувал MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Сложете блатни ботуши и прашка чувала за събиране през рамото си . Донеси лопатата с вас, докато се ровите в видимата лотос леглото в езерцето .

2

Reach надолу през водата, за да намери корените на растенията лотосови около вас. Някои части на основата ще бъдат гладки и тесни , а други ще бъдат подути . На подути части са ядливите клубени .


3

Издърпайте клубените и да ги сложите в чувал . Използвайте лопата , за да достигне разделят клубените от останалата част на корена , ако не можете да ги спра лесно.

4 Slices на лотос корен също могат да бъдат използвани за декоративни и естетически цели .

Измийте и подсушете грудките преди да ги подготви да се яде или да се засади .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1019027129.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.