Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> храсти >> Content

Какъв е произходът на Gumdrop Дървото

? Native да топли и сухи райони на Югозапада , на gumdrop дървото - Ziziphus obtusifolia - е често -виждал завод в сухи хълмове, храсталаци и пустинни райони . Общото название идва от синьо- черни горски плодове , които се появяват в края на бодливи стъбла. Дървото gumdrop не е храст за дома озеленяване , но е важна част от пустинната екосистема. За Gumdrop Дървото

Подобно на други членове на семейството на зърнастец , най-отличителната черта на gumdrop дървото е бодли . Храст е твърда, заплетени стъбла са покрити с остри , 3 - инчови бодли . Малки, овални листа отпадат рано , оставяйки храст голите за дълги периоди от време и излагане на сива кора, която дава храст друг от неговите общи имена, graythorn . Малки, зеленикаво - бели цветове се появяват през пролетта и лятото и са последвани от кръг , синкаво - черни плодове . Плодът е годни за консумация , но скучно и бледен . Gumdrop дървета растат от 6 до 9 метра височина и почти толкова широки . По-стари модели на книги могат да изброяват храст от предишните си имена ботанически , Condalia lycioides и C. obtusifolia .


Native Range

дърво gumdrop , наричан също lotebush , е роден на югозапад САЩ и северно Мексико . В Съединените щати , това е широко разпространена в Тексас и Ню Мексико. Той е намерил по-рядко в Оклахома , Аризона, Юта , Невада и Южна Калифорния . Ще намерите lotebush расте върху сухи , скалисти хълмове и в пустинята.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1019112728.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.