Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> храсти >> Content

Поддръжка за Cherry Буш

Чери храсти принадлежат към рода Prunus и включват видове като западната пясък череша ( Prunus besseyi ) и китайски храст череша ( Prunus липа ) , които са широко отглеждани заради техните годни за консумация плодове . Макар че те биха могли да принадлежат към един и същ род като черешови дървета , черешови храсти се нуждаят от значително по-малко поддръжка в сравнение със стандартните черешови дървета и ще се развиват в продължение на много години с минимално внимание или грижи . Засаждане Местоположение

Докато те да толерира някои шарена сянка , всички видове череша храстови изискват най -малко шест часа на слънце всеки ден , за да расте и да дава плодове . Канализация , също е съществен фактор , когато се опитват да поддържат продуктивни черешови дръвчета , тъй като те няма да толерира наводнения почвата. Незабавно трансплантация до слънчево, добре източване легло е най-добрия курс на действие за черешови дръвчета , които се появяват дългокрака или особено бавно нараства, тъй като в резултат на по-малко от идеални условия за отглеждане.


Soil нужди <Бразилски >

За разлика от стандартните черешови дървета , черешови дръвчета ще толерират и дори процъфтяват в бедна почва . Глинести , донякъде песъчливи почви най-добре отговарят на нуждите на черешови дръвчета , тъй като те предоставят адекватно хранене и отлични дренажни чери храстите изискват за добро здраве. Въпреки това , структурата на почвата не е единственото съображение при отглеждане на череша храсти . Киселинността на почвата е също важно и трябва да предложи рН между 5.0 до 7.5 , което е умерено кисела до неутрална .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1019112370.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.