Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> храсти >> Content

Как да премахнете Caragana

Caragana , известен още като сибирски грах храст , е студено и суша - толерантни храст Харди към Министерството на земеделието на растителна издръжливост зона 2 САЩ В зависимост от условията на отглеждане и грижи, а Caragana може да нарасне до 20 фута. висок. Ако вашето пространство е твърде ограничено за Caragana или сте готови да преминете към друга инсталация , след това го премахнете от вашия пейзаж и да започнем отначало с други растения , ако desired.Things ви е нужно
подрязване ножици
Saw
Spade
Багер
Stump мелница
Глифозат
Paintbrush

Покажи повече инструкции

1

Нарежете Caragana надолу към земята. Ако вашият Caragana е голям, като дърво, отколкото храст , може да искате да наемете професионалист. По-малки , по-лесно управляеми храсти могат да бъдат изсечени внимателно. Използвайте подрязване ножица да отрежете най -високите клони и трион да отреже по-дебели стъбла и куфари .

2

Махни пънове и корени , ако е възможно. A пика може да е недостатъчно , за да се отстранят голям пън и коренова система. Ако е така, ще ви е необходим багер да копае в почвата и извади пънове и основните корени . Можете да наемете един пън мелница, съгласно инструкциите на производителя . Отломки, дървесни стърготини правят добро мулчиране материал.


3

Paint глифозат директно върху пънове и всякакви други оставащото стъблата в рамките на пет минути от рязане. Това е алтернатива на премахване или смилане на пънове . Спрей растеж Caragana с глифозат , когато това зеле . Химикалите убиват новия растеж и неговите корени . С течение на времето и с постоянство , цялата Caragana растението ще умре.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1019112319.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.