Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Открит Отглеждане >> Content

Natural Repellent за бубулечки

бубулечки са насекоми , тясно свързани с мащаба и листни въшки . Те унищожават растенията чрез подаване на SAP , което води до загуба на здраве и жизненост . С тежки инвазии , растенията изпитват пожълтелите листа, окапване на листата , повредени култури и болести. Тези бели , с овална форма бъгове също оставят зад лепкава субстанция, наречена медена роса , която привлича мравки и резултати в опушена мухъл на вашите растения . Въпреки това, не е нужно да се обърнат към химикали и инсектициди за борба с тези бубулечки . Има много безопасни и ефективни природни средства за защита. Добър старомоден H2O

бубулечки са меки плътен насекоми, които лесно се отмиват с вода. В области, които изпитват силни валежи , бубулечки са по-малък проблем , защото редовно дъжд държи населението под контрол . Използвайте вашия градински маркуч и пръскачка привързаност към спрей бубулечки вашите растения за леки нашествия . Когато популации са малко, силна струя вода е в сила за изпадането на тези грешки от вашите растения и да ги чукат на земята. След като на земята , бубулечки са по-склонни да се превърне в закуска за гладни хищници.


Спирт

За заразяване , че е започнал да стане проблематично , потопете памучен тампон в 70 процента изопропилов алкохол , известен също като спирт , и отиде да работи премахване бубулечки . Алкохолът не само премахва бъгове присъстват , но също така поддържа бъгове да се върне за един до два дни , след което трябва да се изплакнат с вода вашите растения и да прилагат алкохол отново, ако бубулечки са все още налице . Ако това изглежда твърде трудоемък , смесете с 50 - процента разтвор на вода и спирт в спрей бутилка и напръскайте вашите растения . Повторно кандидатстване може да се наложи , защото спирт не е толкова ефективен в унищожаването mealybug яйца. Никога не използвайте метанол или етанол алкохол , тъй като това причинява увреждане на тъканите на растенията .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/outdoor-growing/1019026377.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.