Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Орхидеи >> Content

Как да порасна една Epidendrum

An epidendrum е разнообразие от орхидея се разглежда като един от най -лесните за отглеждане . Те растат диви в много южни райони , от Южна Каролина надолу в Мексико и дори на юг чак до Аржентина. Това разнообразие от орхидея е известен със своето изобилие от малки - широки 1 - инчов обикновено пастелни цветове, които цъфтят през цялата си вегетация . За да се гарантира успех в отглеждането на epidendrums , се препоръчва да ги засадят в контейнер и да ги държи на закрито , за да се осигури подходяща температура range.Things ви е нужно
Дребен чакъл
Charcoal
торфен мъх
печене лист или тава
Засаждане пот
тор
Garden Ножици
изопропилов алкохол в
Покажи повече инструкции

1

Смесват се равни части от всякакъв вид на малки смачкани чакъл или пясък , дървени въглища и торф мъх.

2

Разстелете сместа равномерно върху хартия за печене . Стерилизира тази смес за около 30 минути чрез пара в пещ до 180 градуса по Фаренхайт . Сместа трябва да бъде охладен напълно преди да използвате.


3

Лъжичка нарастващата сместа в засаждане пота. Напълнете контейнера , така че е малко повече от половината пълен.

4

Извадете epidendrum от сегашното си контейнер за израстване . С помощта на малък дървен чук , удар по протежение на контейнера, в низходяща начин до слайдовете контейнерни свободни от кореновата система .

5

растенията epidendrum в новата си пот . Лъжичка в малко засаждане микс за осигуряване на растението на място. След това се уверете, че тя седи вертикално в контейнера и е засадена по-дълбоко , отколкото е било нараства с по-рано .

6

Напълнете контейнера с посадъчен микс, леко я натискате надолу около централата .
< Бразилски> 7

Потопете epidendrum в кофа или леген , който съдържа 2 до 3 сантиметра вода. След като съдът вече не е производство на въздушни мехурчета , извадете го от водата.


Грижа за Epidendrums

8

оплоди epidendrum веднъж на всеки 30 дни. Използвайте 10-10-10 водоразтворим тор е в размер на 1 до 1 1/2 ч.л. . за всеки галон на вода.

9

Поставете epidendrum където тя получава сутрин светлина, но ограничен следобед слънце. Един добър местоположение е близо до прозорец , който е с източно изложение .

10

Осигуряване правилното температурен диапазон за epidendrum . Идеалната температура е между 60 и 90 F през деня и 50 до 70 F през нощта.

11

водите epidendrum внимателно, защото overwatering е вредно . Накиснете почвата навсякъде при поливане , като се уверите, повърхността на почвата се оставя да изсъхне, преди да стане кост поливане .

12

отстраняване на мъртвите цветове , или стъбла, с помощта на чифт стерилни градински ножици . За да се стерилизират надрязвания , намокрете кърпа хартия с 80 процента изопропилов алкохол. Разтрийте остриетата на надрязвания с алкохол навлажнена хартия кърпа .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1019110173.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.