Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Орхидеи >> Content

Всички цветя Fell Off My Orchid Plant : Какво да правя

Орхидеи показване екзотични цъфтеж на дълги , грациозни запаси ? . Те са родом от тропическите гори , където те растат по кората на дърветата . С минимални грижи те могат да виреят в саксии на специално приготвени кори чипове и се радва в дома. Orchid цъфтеж може да продължи няколко седмици до няколко месеца , преди растенията естествено отпадат техните цветове и да влизат в пасивна период , тогава цъфтят отново. Всички орхидеи паднат техните цветове , но ако вашите цветя не се отварят , или те са отпадане от дръжката преди цъфтят цикъл трябва да се свърши, трябва да се провери условията, които могат да засегнат вашето растение . Температура

A широк замах на температурите може да предизвика цъфтеж от вашата орхидея да се откажа преди цъфтят цикъл трябва да приключи . Най-често срещаните орхидеи са удобни при същите температури, които се радват хората : 70 до 80 градуса F през деня и от 60 до 65 градуса F през вечерта . Внимавайте да не нека температурата около вашата орхидея спад под 59 градуса по Фаренхайт , и пазят растението от студени течения . Това включва вкъщи от магазина .


Проверете тор

Ако вашите цветя губите дръжката твърде бързо , може да се окаже , че вашето растение не се правилно оплодена . Вашият орхидея трябва да се хранят с много разреден разтвор на тор формулиран специално за орхидеи. Смесете тора с вода според указанията . Използвайте много слаб разтвор да напоява вашата орхидея . След 4-7 поливане , използвайте обикновена вода, за да се избегне натрупването на тор, който ще навреди на вашето растение .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1019110100.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.