Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Орхидеи >> Content

Как да порасна Orchid Leaves

Орхидеи родом от горите и планините на Централна и Южна Америка , и изискват контролирано осветление и температура , с добра циркулация на въздуха. Тези растения произвеждат дълги шипове цветя с прикрепени няколко листа, и цъфтят многократно от една и съща игла . След като острието е направено, то умира обратно , като листата му с него. Когато това се случи , да поддържа нарастващото среда вашата орхидея да насърчи създаването на нови листа и цветя на шипове growth.Things ви е нужно
торфен мъх /папрат въпрос
Pot
Orchid тор
Ножици
залог <Бразилски >
Показване повече инструкции

1

трансплантация на орхидеята до по-голяма саксия , докато е спящ . Използвайте тежка саксия с дренажен отвор , един размер по-голям от старата саксия . Напълнете тенджерата наполовина пълна с не- почва заливане среда, като торфен мъх или папрат въпрос.

2

Съвет на орхидея саксията на едната си страна и докоснете, за да развържа среда присаждането . Хванете орхидеята в основата си и внимателно го издърпайте , за да го извади от старата саксия . Четка далеч почва , разпределени корените и отрежете всички мъртви , повредени или счупени корени.


3

Спред корените на орхидеи над носителя на присаждането в ново гърне и се опаковат по средно над корените и около основата на орхидеята . Оставете короната на орхидеята над нивото на почвата . Продължете да прибавяте присаждането среда , докато всички корени са покрити. Натиснете орхидея кол в средносрочен до основата на растението, за да се осигури среда присаждането , и за бъдеща подкрепа на орхидея скок .

4

Поставете орхидеята в точка, която получи косвена или частичен слънчева светлина. Орхидеи насладят сутрин светлина и сянка следобед , или непряко светлината на северно - или прозорци с южно изложение . Те също се справят добре при цял ден изкуствена светлина .

5

Смесете водоразтворим орхидея тор на 1/4 сила. Изсипете две инча на тази вода /тор смес в орхидея присаждането почвата , като се избягват короната и всички останали листа.

6

Поставете орхидеята по график от 2 сантиметра вода на седмица и смес тор веднъж на месец.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1019110079.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.