Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Орхидеи >> Content

Отглеждане на орхидеи в мокри кофи

Орхидеи са раздаването на стайни растения , ако овладеят няколко техники за отглеждане , включително правилното поливане. Тъй като над - и underwatering са потенциални смъртни присъди за повечето стайни растения , много градинари купуват продукти, като например Мокри кофи , за да се поддържа нивото на влагата . По проект , Мокри кофи поддържат постоянни нива на влажност с минимална поддръжка . Не всички растения се възползват от пребиваващи постоянно влажна, обаче. Определете вашата орхидея и предпочитан своята среда, за да се определи какъв тип пот да предоставят. Предистория

Мокри кофи са на разположение в Съединените щати, в рамките на няколко размери , всяка от които се състои от външен прозрачен стъклен съд и вътрешна теракот пот . Градинари частично запълване на стъкления контейнер с вода и теракот саксията с растение вкарана в засаждане смес. Поставянето на саксийно растение в стъклената опаковка позволява на пота, за да абсорбират вода чрез своите глинени стени. Продавачите препоръчват пота средносрочен размер за отглеждане на орхидеи . Той се състои от 7 - инчов - дълбок стъклен контейнер , 7 1/2 инча в диаметър, с 5 1/2-inch-diameter теракот вложка.


Water нужди
<Бразилски >

Въпреки че има много хиляди видове орхидеи , повечето от тях са епифити , които имат различни коренови системи и нуждите от вода в сравнение с традиционните стайни растения , растящи в почва в саксии. Растящи корени орхидеи могат лесно да гният от overwatering . Мокри кофи , осигуряващи последователното влага орхидея корените може да бъде проблем , ако хранителната среда, която притежава твърде много вода , но ако използвате препоръчителната пореста кора среда , а не вкарване на почвата , корените трябва да останат бели и дебеличка . Влажната Саксии са предназначени да предоставят по-високи нива на влага , когато външния контейнер се пълни до близо до върха . По-ниски потребности от вода Орхидеи " показват, че най-добре е да се запази нивото на водата ниско , докато не се определи нивото , което трябва да се поддържа влажна среда присаждането , но .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1019026236.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.