Как да порасна Pothos в Water Ваза

Pothos , понякога наричани дяволски бръшлян , златни или сребърни Pothos Pothos , е често срещано растение с форма на сърце листа, които са зелени и петна с жълто или бяло. Тя е енергична катерач и често е обучен да растат върху опори . Pothos могат да се отглеждат във висящи кошници или саксии и е сравнително лесно да се поддържа . Изрезки от Pothos могат да бъдат засадени в ваза вода до образуване на ново предприятие, което ще бъде идентично на външен вид на растението майка. Най-доброто време да се размножават Pothos от резници е през пролетта и началото на summer.Things ви е нужно
Pothos растение
Water ваза
Sharp нож
телени мрежи
Ножици
<Бразилски> Покажи повече инструкции

1

Изберете вода ваза да се използва за отглеждане на Pothos . Всеки стил на ваза е подходящ . Вази , които са твърди керамични са подходящи контейнери за Pothos резници като са ясни стъклени вази. Тонирани стъклени вази са особено привлекателни , когато са поставени на перваза на прозореца , така че светлината може да се филтрира през тях. Малки вази с размерите на чаша за пиене или малък буркан са идеални .

2

Изрежете 3 - инчов с 6 - инчов парче на стволови от Pothos майчиното растение с помощта на остър , чист нож. Направете нарязани 1/4 инча по-долу един от възлите на стъблото. Поставете рязане на чиста, суха повърхност .


3

Извадете листата от долната половина на рязането ( края близкия кройката ), така че да имат дължина на голата стъблото в база. Оставете най-малко две или три листа , прикрепени към стъблото.

4

Напълнете вода ваза три четвърти пълни с вода със стайна температура . Използвайте ножици, за да отрежете парче от метална мрежа, така че да е малко по-голям , отколкото откриването на вазата с вода. Поставете телената мрежа над отвора.

5

Поставете долния край на рязане през телената мрежа , докато стъблото се суспендира във водата. Поставете вазата на водата в едно слънчево място, като перваза на прозореца или на маса в близост до прозорец . Roots ще започнат да се появяват на Pothos рязане в рамките на 10 дни.

6

Долейте водата във вазата , както е необходимо , така че долната част на рязането е винаги под повърхността на водата . Съхранявайте водата чиста и свежа.

Как правилно да се изхвърля на телевизори

остарели или неизползваеми телевизори съдържат токсични материали като олово и живак , и трябва да бъдат рециклирани , за да гарантира, че те не се озовете в депото . Телевизори , както и други електр

Περισσότερα >
Как да се изгради Открит Adirondack Столове

Столът Adirondack е първият разработен в началото на 20 век като шезлонг за планински домове в северната част на щата Ню Йорк , в близост до съименник Adirondack планини на стола . Първоначално патент

Περισσότερα >