Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Отглеждане >> Content

Как да се добави Растения до прозорец в Living Room

стайни растения могат да направят повече от това просто да добавите декоративни докосване до вашия хол . Макар да е вярно , че растенията могат да донесат цвят и текстура на вашия дом , запазвайки стайни растения също така идва с много ползи за здравето . Растенията могат да намалят въглеродния окис и отстраняване на замърсители във въздуха , както и да ви помогнат да се преборите с настинката и ясно задръстванията. Тъй като повечето растения виреят на слънчева светлина , прозорецът е отлично място да се запази и показване на вашите houseplants.Things ви е нужно
Shelving
Таван кука
Plant закачалка
Вази
стайни

Показване повече инструкции в
1

Инсталиране на рафтове в предната част на прозореца на дневна да държи вашите растения . Стъклени рафтове работи особено добре за показване на растенията , тъй като не се отвлече вниманието от вашия прозорец. Не покривайте целия прозорец с рафтове . Вашите рафтове трябва да са на същата височина като в долната част на прозореца. Ако имате допълнително широк перваза на прозореца , можете да пропуснете тази стъпка.

2

Hang една или няколко таванни куки , от които да се мотае растения, над прозореца. Висящите саксии са особено ефективни в хола , където пространството е ограничено. Space куките равномерно и да се избегне използването на прекалено много, за да се запази през прозореца , да станат пренаселени .


3

Изберете растения, които изискват по- умерено количество слънчева светлина. Тъй като растенията ще бъдат настанени в един прозорец , те ще получат доста малко на пряка и непряка слънчева светлина. Някои добри възможности за избор на растения , които да имате прозорци са паяк растения, английски бръшлян и чадър растения.

4

Транспортни растения за декоративни саксии за цветя , за да бъдат поставени на рафтове или перваза на прозореца . Подредете растенията да ви хареса. Ако сте организиране на няколко реда , се уверете, че да се запазят високи растения по-далеч от прозореца , така че да не блокират слънчевата светлина от по-малки растения.

5

Дръж саксии от закачалка куки растения , поставени в предната част на прозореца . Plant закачалка куки ще добавят дълбочина и разнообразие на вашето споразумение прозорец растение. Spider растения работят особено добре във висящи саксии .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1019109127.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.