Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Indoor Отглеждане >> Content

Отглеждане Лук в бутилка

Лук ( Allium сера ) са на разположение през цялата година в супермаркета , но ако развиете своя собствена , това е ненужно да изляза да ги купуват . Лукът може да се отглеждат на открито в Министерството на земеделието издръжливост зони растителни 3 САЩ до 9 , но с малко повече от една пластмасова бутилка , всеки може да расте лук точно в тяхната кухня . Изборът Лук

Лук съществуват в разнообразие от размери, форми и аромати . Общи лук растат зеле и могат да бъдат събрани млади , като зелен лук или лук , и долната част на тези лук работи добре за засаждане в бутилка . Многогодишни усукваща лук ( Allium fistulosum ) , Харди в USDA зони от 6 до 9 , също работят . Пазете най-малко 2 сантиметра от крушка част на зелени или пресен лук бяло за засаждане в бутилка.


Метод Water

Намерете чиста прозрачна пластмасова бутилка и отсече горната трета . Свалете капака от горната бутилка , завъртете го с главата надолу , и го поставете в горната част на бутилката . Ако тя се плъзга надолу, мушкам дупка във всяка страна в основата на горната бутилка и поставете молив или тънка дюбел през двете дупки , така че можете да го почивка в горната част на бутилката. Напълнете бутилката с вода , така че главата надолу парче съдържа около 1 /4 инча на течност. Поставете една глава лук в горната бутилка , така че основата е във водата и го оставете да расте. Ако нивото на водата спадне под лук база , добавете още вода. След няколко дни на зелени стъбла трябва да започват да растат и ще можете да ги изтребим като имате нужда от тях .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1019025996.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.