Как да изсъхне Глухарче Цветя

глухарче са диви цветя , които цъфтят жълти цветя. Цветовете се променят в бели , тънки семена превозвачи, които децата обичат да взриви по посока на вятъра . Глухарче цветя , листа , корени и стъбла могат да се изсушават и се използват за лекарствени билки, глухарче кафе , Вино от глухарчета и други цели. Съществуват различни методи за тяхното изсушаване , включително и на закрито, на открито, изкуствено отопление и специфичен начин да изсъхне листа и roots.Things ви е нужно
прозоречни екрани
Sawhorse
Тел и щипки
фурна с фен е. Малка четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
сушене глухарче в
1

за външно изсушаване, жълти цветя и корени в екрана . Поставете екрана на sawhorse така , че въздухът може да циркулира през него. Пазете екрана от директна слънчева светлина. Включете го около веднъж на ден , за да избегнете появата на мухъл . Глухарчетата трябва да бъдат сухи след около две седмици. Да се ​​съхранява в ниска влага , така че не мухъл расте .

2

За вътрешно изсушаване , виси глухарчета от основата на стъблото , с цветето виси надолу. Клип на основата с щипка за дрехи на тел, тогава да го окачите на тавана . Тавански е добро място за това. Не забравяйте да поддържате глухарчетата далеч от пряка слънчева светлина. Веднага след като те са сухи , ги изважда от жицата , за да се предотврати събиране на прах върху тях.


3

за изкуствено сушене , ще трябва фурна с вентилатор . Фурната и вентилаторът трябва да бъдат синхронизирани така , че когато вентилаторът е изключен , така че е жега. Дръжте топлината под 100 градуса F. е.
4

Roots и листа са малко по-различна . Поставете листата на екран и да ги възбуди често , докато те са сухи . Това може да бъде направено в рамките на или извън , но ги държат далеч от пряка слънчева светлина.

Чисти корени с малка четка, за да отстраните мръсотията и други обекти. Сложете корените в фурната , включете вентилатора , и поддържа температурата под 100 градуса F. Превърнете често. Корените са сухи , когато щракнат само с малко навеждане .

Най-добрите йонизиращи Въздухоочистители

че е имало много дискусии за предимствата и недостатъците на йонизиращо въздушни почистващи препарати. Този вид домакинство пречиствател обикновено използва метална пластина за привличане на положител

Περισσότερα >
Как да направим един рога Настолна лампа

Ако имате колекция от еленови рога , можете да направите една хубава маса лампа от тях. Не е необходимо действително да стреля елени да получат рога , един от двамата. Много рогати животни Слоу старит

Περισσότερα >