Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Herb Basics >> Content

Как да се отглеждат растения С КФЛ Lights

компактни флуоресцентни крушки ( CFL ) са добър избор за отглеждане на растенията , защото те произвеждат по-малко топлина - почти няма - и да се осигури правилното цветовия спектър за растежа на растенията . Те не са скъпи и годни в редовни леки гнезда за растат лампи. Тъй като те отделят малко топлина , може да има много светлини заедно в малка област . Основен недостатък на използването на КЛЛ да развиете своя вътрешна градина , обаче , е, че те отделят малко светлина , но има начини , за да получите най-доброто от тях. Всеки може да растат техните заводи с КЛЛ - тя просто отнема малко усилия. Нещата ще трябва
Compact флуоресцентна крушка
Отглеждане лампа
Light дефлектор MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

разбера колко светлина вашите растения се нуждаят и ако са расте от семена , прочетете упътването . Това ще определи мощността на крушката , която сте избрали . Използвайте по-висока мощност крушка , ако растенията се нуждаят от много светлина и по-ниска мощност за тези, които се нуждаят от по-малко. Не използвайте една крушка по-малко от 20 w , защото тя няма да излъчват достатъчно светлина.

2

Screw КФЛ в светлина лампа. Настройка на светлината на лампата един до четири сантиметра над растението - не по-далеч или не достатъчно светлина ще се заемем с нея . Не позволявайте на крушката се докоснат растението или ще изгори листата.


3

Поставете лек дефлектор около всяка лампа, за да насочва светлината към централата. Това ще повиши производителността на светлината , тъй като КЛЛ не са толкова мощни като погасяване висок интензитет (HID ) светлини или типични растат светлини.

4

Използвайте типа дневна светлина на CFL , когато растенията са в вегетативно или ранните стадии на растеж, защото в този момент те не се нуждаят от толкова много светлина , тъй като те ще се по-късно .

5

Switch крушката да мека бяла за фазата на цъфтежа на растението , ако го цветя. Soft бяло е подобен на натрий с високо налягане или HPS светлина, която излъчва повече светлина и е по-подходящ за периода на цъфтеж .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/herb-basics/1019108949.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.