Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> отглеждане на зеленчуци >> Content

Как да покълнат Спанак

Plant спанак или веднага през пролетта, веднага след като се подготви почвата градина , или в началото на есента , след разгара на лятото е отишло . Спанакът е култура на хладно - сезон, който може да издържа на температура на въздуха толкова ниска, колкото 20 градуса F и предпочита температурата на почвата да бъде между 38 и 60 градуса F. Спанакът расте добре и в най-различни видове почви , но е много чувствителен към рН на почвата ниво. Използвайте тест почвата комплект за да тествате почвата; След това се правят корекции, необходими за постигане на равнище на рН между 6.4 и 6.8. Растителни пресен спанак семена всяка година , за да получат най-добрите нарастващите results.Things ви е нужно
Хладилник
градински маркуч в
Покажи повече инструкции

1

Поставете семената спанак в хладилника за една до две седмици преди засаждането им . Това е особено важно за всеки спад засаждане , което правите , за да се получи в началото на зимата на културите.

2

Засейте семената спанак в редове , с 12 до 15 семена за всеки един крак на дължина ред . Space редовете 12 инч един от друг. Покрийте семената спанак с 1/2 инча на почвата и натиснете надолу с ръцете си , така че семената имат твърд контакт почва.


3

Поддържайте почвата влажна, но не и прекалено мокро , докато семената покълнат спанак , което трябва да се случи в рамките на седмица или две . След това изрежете обратно към един инч от вода на всеки седем до 10 дни.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-vegetables/1019108235.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.