Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на домати >> Content

Колко влага Do Домати Необходима

? < P> Доматите имат различни цели . Пъстрите глобуси осигурят множество витамини , сред които витамин С, както и на антиоксидант ликопен . Дори и най- оспорван или начинаещ градинар обикновено могат да събират някои плодове едно растение , ако те предоставят с основите : слънце, топлина , храна и вода. Образуването на домати изисква много влага поради високото съдържание на вода на плодовете . Доматите трябва да бъдат редовно поливане график и не могат да се оставят да изсъхнат на домати .
В Home Garden
< P> Има множество опции за домати за вашата градина. Изборът е наистина зависи от вас , въпреки че някои се нуждаят толкова дълъг вегетационен период , който трябва да ги започнете на закрито , за да получите плодове. Има храсти и лозови домати или определими и неопределими , невероятни варианти с различни размери и цветове. Доматите са податливи на различни болести и вредители , но с добро управление те могат да виреят в контейнери или градински легла. Изберете място, което получи най -малко осем часа на слънце и добре дренирана почва за домати реколта. Водата бавно и равномерно, всеки път, когато се напоява вашите доматени растения . Световния съюз отглеждането на домати в Контейнери
< P> Домати правят отлични саксийни растения. В средносрочен и малки храсти или лозя са най-доброто за растеж контейнер поради ограниченото пространство за корените . Контейнерите се нуждаят от големи дупки дренаж и почвата се нуждае от добра смес от пясък или друг пясък плюс компост. Контейнер отглеждат домати се нуждаят от повече вода, отколкото тези в земята. Доматени растения, които не могат да се оставят да изсъхнат , но корените им не бива да се накисва във вода. Контейнер на неглазирани глина позволява прилагането на мулч на най-горния слой на почвата запазва влагата излишната влага да се изпари и . Растенията в контейнери трябва да се полива всеки ден през лятото.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-tomatoes/1019133233.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.