Как да тествате Невярно Плътност

Невярно плътност тестване се използва по време на поле строеж върху почвата. Плътността на почвата е тестван, за да се гарантира, че почвата е достатъчна гъстота за уплътняване и поддръжка на сградата или на път, който се строи . Полевите тестове плътност сравнява резултатите от плътността взети в почвата до плътност лаборатория уплътняване . Сравнението определя процента уплътняване в изследваната почва .
Което ви е нужно
Nuclear габарит

бормашина прът

Инструкции
1

Изготвяне на равна повърхност на почвата на мястото на тест. В дъното на устройството за ядрена габарит трябва да осъществи контакт с повърхността . Отстранете рохкава пръст или друг материал от мястото на тест преди тестване.

2

Пробийте дупка две инча по-дълбоко от максималната дълбочина тестване на почвата , като се използва бормашина прът.

<Бразилски> 3

Сложи ядрената габарит на подготвен плосък повърхността на почвата и поставете сондата в дупката. Уверете се, че устройството е поставена правилно и седи здраво на повърхността, докато сондата е в контакт с външната страна на дупката датчиците на сондата.

4

Run тестовете три пъти. Re -местния габарит между всеки тест. Регистриране на степента на плътност и влага на всеки цикъл изпитване . Устройството ще прочетете стандартното ниво на плътност, областта суха плътност, областта мокра плътност и съдържание на влага .

5

Сравнете резултатите от вашата област плътност на известните си плътност лабораторен контрол . Повечето държави имат контролна крива уплътняване , която да представлява характеристиките на почвата за тази област. Отделът състояние на транспорта публикува статии относно контролни криви уплътняване . Така например , на Държавния департамент на Transprotation геотехника отдел New York има отлична крива контрол уплътняване .

Как да инсталирате една Ignitor на Амана Range

Амана фурна диапазони се произвеждат в широка гама на газ , така и електрически модели , всеки от които с различен набор от функции. Всеки модел газ е оборудван с Ignitor че загрява да предизвика пода

Περισσότερα >
Как да спечелим една Faux Antique Console Radio

Можете да създадете изкуствена антични конзола радио чрез изграждане на изкуствени шперплат кабинет . Кабинетът трябва да бъде по-дълъг , отколкото широк . В горната част може да бъде или фиксирана ,

Περισσότερα >