Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на ягоди >> Content

Какво е бяло прахообразно Stuff Моите ягодови насаждения

?

Ягода растения могат да растат в природата или могат да бъдат отглеждани от дома градинар . Лесно се отглежда в градината легла и в контейнери, ягодови растения могат да осигурят вкусна началото на лятото лечение. Докато ягодови насаждения са особено привлекателни за някои видове хищници и вредители , те също са податливи на инфекции и заболявания. А бял прах върху листата на растението ягода показва, че тя е била засегната от брашнеста мана.
За брашнеста мана
< р > брашнеста мана е вид гъбична инфекция, която може да засегне голям брой растения , включително домати и краставици растения. Брашнеста мана най-често засяга долните листа на растението ягода , но може да се появи на всяка част от растението. Брашнеста мана може да се разпространи след първоначалната инфекция. Предпочита влажни , мокри и студени условия. Световния съюз Симптоми
< р > брашнеста мана е един от най-лесните инфекции да признаят . Тя създава тънък слой от бял прах върху горната или долната част на листата . Ако не се лекува , брашнеста мана ще се отрази най-много части на надземната растението е възможно. С течение на времето , листата растителни ще се изкриви и отмират . Брашнеста мана започва като малки кръгчета с бял или сивкав прах , а след това се разпространява .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1019133063.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.