Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на ягоди >> Content

Как да порасна Аляска Ягода

< р > Към края на август 2010 г., нарастващата сезон Аляска , въпреки удължаването на всяка година , 123 дни. По крайбрежието на Аляска , е възможно да расте градински ягоди и диви плажа ягоди , които са местни за брега, но на друго място и ще трябва да расте ягоди на закрито в контейнери. Ползата за контейнер градинарство с ягоди в Аляска е възможността те да се наслаждавате като трайни насаждения , вместо на едногодишни .
Инструкции
1 < р > Fill плантатор кутии с 50/50 смес от градинска пръст и компост. Смесете съставките на почвата добре. Намокрете почвената смес .

2

копаят дупки, за да се настанят на трансплантациите " корен топки, но малко по- плитка от дълбочината на кореновата топката да се гарантира, че короната на растението не седи под нивото на почвата след като е бил полива. Световния съюз 3 < р > Space растения на 10 до 14 инча един от друг , в зависимост от големината на централата ще достигне зрялост. Достатъчно пространство между растенията осигурява добра циркулация на въздуха , което е важно за намаляване на риска от заболяване.

4 < р > Сложи кутия плантатор в един прозорец , който получава пълно слънце или на слънчева веранда през лятото , с което то на закрито, когато нощните температури започват да се навъртам при 50 градуса по Фаренхайт. Поддържайте почвата влажна.

5 < P> режеш всички бегачи първия сезон и премахване на първите цветя , ако растенията не са се увеличили много. Ако растенията са отглеждани , можете да оставите цветята сама. Очаквайте плодове три месеца от датата на засаждането.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1019132971.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.