Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на ягоди >> Content

Buzzy Ягода висяща кошница Инструкции

< P> Ягодите могат да бъдат скъпи за закупуване в супермаркета , но един начин можете да спестите пари, докато все още яде този прекрасен Бери е чрез отглеждането им в домашни условия. Бъзи Семена прави висяща кошница за отглеждане на ягодови растения в малки пространства. Следвайте инструкциите за засаждане, и бъдете търпеливи , тъй като ягоди семена може да отнеме до 30 дни, за да покълнат .
Което ви е нужно
Buzzy Strawberry висяща кошница Kit
Голяма купа

Ножици или нож

Инструкции
1 < р > Отворете кутията и да разпределят парчетата от комплекта , така че те са удобни , докато се съберат на обесване плантатор .

2 < р > Напълнете голяма купа с 5 чаши вода. Поставете квадрата на сгъстен мъх в купата . Оставете мъх да абсорбира вода в продължение на пет минути. Изстискайте излишната вода от мъха . Empty и суха купа за по-късна употреба . Световния съюз 3 < р > Издърпайте освен влажния сгъстен мъх и я разпространява във вътрешността на коша на тел . Мос е отлична васал на влага и ще ви помогне да си ягодови семена, и в крайна сметка растения , от изсушаване.

4 < р > Empty пакета от почвата в голяма купа .

5

Cut или да направите няколко малки дупки в пакета на почвата. Тези дупки ще служат като дренаж за излишната вода . Чантата ще се подредят коша между мъх и почвата.

6 < P> Line вътрешността на коша с удар на празна торба почвата на върха на мъх .

7

Навлажнете почва с вода и се поставя в почвата на празна торба вътре в коша. Напълнете кошница до ¼ инч под ръба . Поставете почвата свободно ; не го опаковате надолу. Резервирайте някаква почва за покриване на семената .

8 < р > Отворете пакета ягодови семена и ги разпределя равномерно на върха на почвата.

9 < р > Използвайте останалата почва за покриване на семената .

10 < P> Water семената и почвата. Не насищане на почвата напълно или семената могат да изгният . За семената да покълнат , те трябва да се полива редовно и се съхранява влажна. Използвайте господин или поливане може да ви помогне да контролирате количеството на водата , която ползвате.

11 < ​​P> Поставете висяща кошница в място, което ще получат пряка слънчева светлина в продължение на шест или повече часа на ден. Ако посадите преди последния слана за сезона , виси кошницата вътре , докато температури топли .

12 < P> Бъдете търпение по време на 14-те до 30 дни си ягода семена може да предприеме, за да покълнат . Ако след 30 дни не виждате резултати , свържете се Бъзи Seeds да се допитаме за тяхната гаранция компания.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1019132928.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.