Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на ягоди >> Content

Как Хайде Моите ягодови насаждения, израснал Tall тази година & Още не Изработване Ягоди

? Прекомерното растение растителност и малко или никакво производство на плодове е симптом на над оплождане на растението ягода . Наред с липсата на производство , над оплодени ягоди стоят и други проблеми . Правилното управление тор е от съществено значение за качеството на продукцията ягода . Pre - Plant Тор

Обикновено , ягода легла са оплодени преди засаждане. Търговски апликатори често се разпространяват около 35 кг. на акър на азот областта . Начало производителите могат да използват за наторяване , състояща се от 10 на сто всяка от азот, фосфор и калий спред в размер на около 4 кг. за всеки 100 квадратни метра на ягода кръпка . И в двата случая , ако размерът на тор прилага някак надвишава препоръчителните нива , или почвата първоначално е с високо ниво на азот, действителното съдържание на азот в почвата може да бъде твърде висока и прекомерна растителност и ниски резултати на производството на плодове .
<Бразилски >
аварийно торене

в някои случаи , оплождането се случва случайно . Ако ягода кръпка е в близост до поляната , например, торове , предназначени за тревата може да дрейф на ягода кръпка . В някои случаи това води до неравномерно разпределяне върху пластира с райони най-близо до мястото на по-високата концентрация на торове по- силно засегнати.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1019024913.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.