Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на ягоди >> Content

Грижа за Container - отглеждат ягоди

Отглеждане на ягоди в контейнери е подходяща алтернатива на традиционното отглеждане градина в области , където пространството е с премия и качеството на почвите е проблем . Грижата и поддръжката изисква да расте ягоди в контейнери , е незначителен , тъй като растенията са естествено резистентни към болести и необходимите условия за отглеждане са лесно контролирани . Въпреки това е необходимо да се осигурят растенията с редовно хранене и в края на годината се грижи да ги запази здрави и продуктивни в продължение на много години . Нещата ще трябва
10-10-10 съотношение тор
мулчиране
Градинарски ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете контейнера на ягода , където ще получите шест до осем часа на слънце всеки ден . Съхранявайте контейнера на палубата или веранда , където температурите се задържат около 75 градуса по Целзий през деня и 60 F през нощта.

2

Водни отгледани в контейнери ягоди най-малко два пъти седмично по време на вегетация . Стартирайте вода в съда, докато почвата чувства умерено влажна на дълбочина от 3 инча. Нека повърхността на почвата да изсъхне леко , преди да поливам растенията ягоди отново.


3

Feed отгледани в контейнери ягоди веднъж месечно през периода на растеж от средата на март до септември. Нанесете на гранули , бавно освобождаване, 10-10-10 формула торове в почвата , съгласно указанията на етикета . Работа тора в почвата на дълбочина от 3 инча. Поливайте обилно след хранене.

4

Нанесете 1/2-inch слой мулч около основата на всяка ягода растение да запази почвата влажна и хладна между времето за поливане . Използвайте слама или бор слама мулч около растенията , а не дървесни стърготини , които са твърде тежки . Сменете мулч всеки април .

5

Нарежете обратно ягодовите растения в края на лятото с градинарски ножици . Подстригване обратно стъблата до 1/2 инча . Спред слама или борови слама върху растенията , за да ги предпази от температурни колебания през зимата . Преместете контейнера на хладно, светло и защитена зона, две седмици преди първия твърд слана .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1019024830.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.