Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Моите розови листенца падат Off

< р > Падащи розови листенца показват, че вашето растение е слаб, нездравословен или умира . Можете да направите няколко неща, за да се гарантира здравето на вашите рози. Преди засаждане трендафил , разглежда слънцето и почвени условия. Ако имате съществуваща храст, който не е бил правилно засадени , преместете розовия храст на ново място .
Засаждане
< р > Машини за розовия храст през пролетта в една област, която получава най-малко шест часа слънце на ден. Буш Розовото изисква почва с рН от 5,5 до 7,0. За да тествате почвата , закупуване на тест рН комплект от магазин за доставка градина. Поставете почвена проба в епруветка комплекта и се прилага решението. Решението ще се обърне с определен цвят , който показва нивото на рН на почвата. Сравнете цвета на разтвора за цветова схема на комплекта е . Промяна на почвата , ако е необходимо. При засаждане на розовия храст , копаят дупка, която е два пъти по-голяма от корен топката. Световния съюз за мулчиране
< р > Добавяне на 2 до 3 сантиметра от органичен мулч като дървени стърготини , борови иглички или листа около основата на растението, за да го засилят . Оставете няколко инча около стъблото на розата безплатни мулч за предотвратяване на гъбични инфекции. Мулчиране запазва влагата в почвата и се свежда до минимум необходимостта от често поливане. Все пак , мулч се разпада с течение на времето . Добавяне на нов мулч около розовия храст веднъж годишно.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132846.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.