Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Control Bug за Roses

Най-добрият начин за предотвратяване на инсекти е да се гарантира оптимални условия за отглеждане на рози , включително достатъчно слънчева светлина и подходяща почва грим , както и от поддържане на добра хигиена градина чрез премахване на мъртви листа и други детрит , които могат често се направи грешки на вашите рози. Ако това не помогне, трябва да се пристъпи към определяне на вида на бъг нападащите ви роза растение или градина и продължете да предприеме необходимите стъпки за премахване.
Aphids
< р > Тези насекоми са едни от най-честите грешки, да смирите рози и многобройни разновидности съществуват в Съединените щати. Можете да използвате и редица други видове насекоми да се отървете от въшки , включително бръмбари войник и бръмбари дама . Ако вашите рози са част от вашето озеленяване , пръскане с мощна водна струя може да се гарантира, че листните въшки не се настанят на вашите рози , въпреки че можете да използвате инсектициди като имидаклоприд, въпреки че трябва да се избегне по-токсични инсектициди. <Бразилски >

Spider акари

Това разнообразие от насекоми, причинява големи щети на рози , често причинява листата да изсъхват и опадат и те са особено видни в сухи, прашни условия. Ако предпочитате естествени методи за контрол , можете да се съхранят природните хищници , че вашите рози остават обилно напоени и , ако е необходимо, хищни акари освобождаване на спад на броя на акарите . Въпреки инсектициди обикновено не са ефективни при контролиране на акарите ( и понякога може да доведе до обостряне ) , ако имате нужда от лечение, можете да използвате инсектициден сапун , градинарски масло, или Neem масло. Ако използвате тези продукти , се фокусира върху долната страна на листата.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132842.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.