Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Rose вредители по растенията

< р > Роза производители могат да поискат да се избегне използването на инсектициди за борба с вредители по няколко причини. Тези отрови могат да се отразят на посещение пчели и убиват полезните насекоми хищници , които помагат на населението за борба с вредителите по естествен път. The Clemson кооперативна Разширение предупреждава, че приложения на инсектицид не могат да достигнат до вътрешността на цветни пъпки ; може да се наложи да направите няколко приложения за защита на тези цветя. Инсектициди не винаги защитават растенията срещу бъдещи нашествия от вредители , така че друга група от вредители може да се движи върху вашите растения след лечение за текущата заразяване .
Leaf хранилки

Някои вредители от рози се хранят по-специално върху листата на рози , докато други се хранят с много части на растенията. Ларвите на листна оса яде розови листа , оставяйки вените на листата непокътнати. Ларвите на мъхести roseslug - друг вид sawfly - и се сви роза sawfly дъвчете дупки в листата на розите . Листни оси могат да бъдат съборени от рози със спрей с вода или сваляше от ръката . Градинарски масло и инсектициден сапун са ефективни срещу незрели листна оса . Световния съюз цветя хранилки
< P> японските бръмбари се хранят с двете цветя и листа от рози. Тези бръмбари могат да бъдат най-лесният листа хранене вредител се забелязват , защото те се хранят през деня , те са големи бръмбари , и те имат поразително, лъскав метален външен вид. Можете да премахнете бръмбарите на ръка, да ги изключат чрез използването на мрежата , или да контролират големи популации чрез използването на капани. The Clemson кооперативна Разширение предупреждава, че трябва да поставите капани най-малко 50 метра от рози , тъй като има опасност, че капаните могат да привличат бръмбари до тяхното местоположение.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132832.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.