Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Кога е най-доброто време да се пръска Roses

?

Старата трион "Една унция на превенцията е на стойност половин килограм лечение" никога не е по-вярно , отколкото когато тя се прилага , за да се повиши градинарство. Болести и неприятели да сеят опустошение на рози , намалява пъпките и цъфтят външен вид и да навреди на цялостното здраве на централата . В някои случаи , унищожаването е толкова тежка , че Буш всъщност умира. Въпреки това , пръскане рози с химически приложения, преди да има проблем да сведат до минимум щетите и си розови храсти търсите най-доброто им .
Цел
< р > Начало градинари спрей розови храсти за борба с вредителите и болестите . Спрей рози, които са имали предишните броеве болести и вредители през пролетта , преди те да цъфтят , като превантивна мярка. Ръчни методи за контрол - премахване на листа отломки за предотвратяване на гъбични проблеми , ръчно изземване на японските бръмбари и хвърляне на растения със силна струя вода, за да изкарвам листни въшки - са ефективни предпазни средства за други рози . Когато превенция е неуспешна, спрей рози с химически приложение само когато заразяването е толкова важно, че повреда е широко разпространена и здравето на Буш е сериозно компрометирана. Световния съюз Спрейове
< р > Винаги изберете инсектицид направен за рози , за да гарантират, химичният е предназначен за премахване на обща роза вредители. Най-доброто време за лечение на повечето рози с инсектицид, след като бъде установено заразяване , а не като превантивна . Обратно, фунгициди често се пръскат на рози седмични или двуседмични като preventatives , или за лечение на болно трендафил . Две видове фунгициди са налични: системни и контактни . Системните фунгициди проникват листа и стъбла , но контактни фунгициди остават на листа и стволови повърхности. Ако решите да редовно да се пръска рози с фунгицид , заместник между двата вида . Това предотвратява рози от развитието на толерантност към всеки един продукт.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132821.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.