Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Как да се изгради надежден Trellis за Roses

< р > A решетка роза пергола носи двете функционални и декоративни елементи в градината . Отвъд подкрепа тежък роза бастуни по време на изкачване , добавя архитектурен елемент на градината , както и колоритен фон , когато покрита с рози. В зависимост от личните предпочитания , инсталирайте краката асми в земята или се облегне на стена или ограда за подкрепа. Можете да избирате от няколко различни материали за решетки , но налягане обработен дървен материал е издръжлив, атрактивен и лесен за използване неща.
Ви е нужно
налягане , лекувани 2 -по- 4s
Циркуляр
налягане , лекувани решетка панел , 4- от -8 -метров лист
трион
длето

налягане , лекувани 1 на 1s
1 5/8 инча винтове палубата
Drill
3 - инчови винтове палубата
ластик

Инструкции
1 < P> Определя размера на рамката за решетъчни пергола пропорционално на околната среда. Мярка две дължини на 2- от - 4s за вертикални подпори на пергола и реже с циркуляр . Спестява две еднакви дължини на двете хоризонталите . Измерете и отрежете дървена решетка панел по размер , така че да пасва на хоризонталните и вертикални Дължината на рамката.

2 < р > Създаване на 1/4 инча дълбоки нарези във вертикалните колони , в които ще се присъединят към хоризонталните дължини за рамката. Мярка 1 фут нагоре от две вертикални подпори и отбележете всяка дължина. Поставете двете дължини на дърво плоски един срещу друг , рамо до рамо , с нивото си краища. Поставете дължина скрап на 2- от -4 над знака на стойките да представлява ширината на прореза , че ще се присъедини към вертикалите и хоризонталите на рамката . Трейс ширината на дървен материал скрап на подпори . Повторете процедурата за маркиране на местоположението и ширината на стъпалото скрап дървен материал 1 надолу от върховете на стойките . Също така се измерва и марки надолу 1/4 инча по страните на маркировките да служи като ръководство за дълбочина на прорезите . Световния съюз 3 < р > Направете серия 1/4- инчов - дълбоко разфасовки дънер или разрези между оценките от колоните с помощта на ръчен трион , за да образуват прорезите . Уверете се, че съкращенията са разположени близо един до друг . Поставете ръба на длето между съкращенията да се отстранят останалите дърво между тях. Тази практика се разчисти дърво между маркировките и помага изглаждане на вдлъбнатините .

4 < P> Cut вертикални спирки от 1 на 1- инчови дървени ленти и пробийте по подпори пред и зад решетка лист за я държи на място. Тези вертикални ограничители съхраняват решетка лист към рамката 2- от -4 в място , вместо да се плъзга по ширина. Уверете се, че четири еднакви ивици са идентични с дължина между прорезите на двете страни , минус 1 1/2 инча. Задайте 1- инчови ленти на 2 -бай -4 , разположена 3/4 инча от ръба му и завийте по вътрешната страна на рамката с помощта на един 5/8 инчови винтове.

5

Инсталиране на хоризонталите на прорезите на всеки праведен . Уверете се, всяка съвместна е квадратна и флъш преди да се присъедини дължините на 2 -по -4s заедно с 3- инчови винтове. Angle винтовете където рамката за връщане на обратно резки .

6 < P> Спред рамката на земята с спирките , сочещи надолу. Поставете решетка панел между кадрите , така че се основава на спирките . Поставете на гърба 1- инчов спира върху рамката , директно зад решетка панел и монтаж с 1 5/8 инча винтове. Предният и задният спирки държат решетката на място.

7 < P> Lean пергола срещу вашата къща или ограда . Растителни рози на земята пред него и сигурно нарастващите пипала към решетката с ластик , за да ги обучават да се изкачи подкрепата .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132760.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.