Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Описание на Pink Rose

< р > Докато споменаването на розова роза може мигновено да апелирам към създаване на мисловен образ на цветето , някои може да се изненадате колко много разнообразие има в розова роза категория. Независимо дали става дума вариации в сянка , размер или модел , избор на подходящия вид на розова роза за задния двор градина може да бъде предизвикателство , с толкова много да избирате .
Shades
Бледо розови рози са само намек за цвят.

Подобно на други цветни рози , розови рози са били развъждани , за да се създаде широка гама от сортове , които притежават специфични черти желаните от животновъдите . Това е довело до различни нюанси на розови рози.
< P> Леки розови рози са най -бледото на три класификации . Някои от тези рози може да бъде толкова бледо , че те са почти бели, със само носил намек за цвят и включва сортове като " Juno " и " Belle Amour ". Малко по -тъмни рози са известни като средно розово или просто розово. Това са розите , които могат да имат леко лилав оттенък , и включват "Стария руж " и " Pink Камео ". Най-ярките са известни като дълбоко розово или ярко розово и има ярка, блестяща , несъмнено този розов цвят. Сортове като " Малага " и " госпожа . Исак Periere " имат цъфтеж , характерни за този светъл цвят. Световния съюз размера и формата
розови рози дори може да цъфне на храсти. < P> роза семейство е голяма една страна, и там са розови сортове в рамките на всеки тип и вид на роза. Розови носещи храсти , които могат да бъдат намерени в много пейзажи се наричат ​​флорибунда рози , с редица розови сортове като "Ден Брейкър . " Миниатюрни рози може да бъде по- често се срещат сега, отколкото в миналото, с малки, деликатно оформени цъфти , които представляват по-малко изображение на по-големите си братовчеди. " Детска игра " е сравнително ново допълнение към тази група. Големият Grandiflora е кръстоска между флорибунда и най-популярните хибридни рози , които също могат да бъдат намерени в пейзажи, градини и детски ясли в целия свят. " Elle " е класически розов хибрид роза, заедно с " шапка на Нейно Величество . "Patterns
розови рози често имат различни модели и засенчване .

розови рози Дон " т просто елате в плътни цветове . Налице са редица сортове that've е създаден не само да цъфти с най-добрите и най-ярките на розово , но също така да се включат и други нюанси. В " Хубава в розово " Разнообразието от рози има средни розови ръбове замира до бледо розов , почти бял нюанс в основата на венчелистчетата , подобно на оцветяването на " Pink Парфе ".
< P> Други сортове се смесват различни цветове, с розово . Външната част на популярната " Любов & усилвател ; мир " венчелистчета розови са ярко , наситено розово , че избледнява до жълто -оранжев в центъра . Някои видове се отличават с по- мек контраст , тези меки розови и кайсиеви листенца на " Fading бонбони. " Световния съюз Значение
на розова роза улавя чувствата на нежност.

Даване букет розови рози могат да говорят много и различни нюанси на розово ще казват различни неща. Най-леките розови рози често се дават в симпатия или като оформление и желание. Те също представляват хармония и топлина. Средни розови рози обикновено се дават за да се покаже възхищение и признателност ; например , те могат да показват, че дарителят оценява красотата на получателя. Най-дълбоките , най- смело цветни розови рози казват: " Благодаря ви ", и обикновено се дава в знак на признателност за конкретни действия.
< р > Подобно и основното значение на тези цветя е един от благодарност , топлина и нежност , чувствата , предизвикани от самите цветове .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132757.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.