Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Как да се спестят на Засегнатата Rose

< р > цъфтят рози бързо губят своите добър външен вид , след като те са нарязани . За да се запази отрязани рози за толкова дълго, колкото е възможно, и дори да съживят няколко увехнали такива , просто трябва да им дадем малко повече грижи. Roses се нуждаят от много вода, за да останат свежи , и те не могат да понасят студен въздух за много дълго. С подходящи грижи , нарязани рози може да продължи до 14 дни.
Което ви е нужно
вана или подобен контейнер
Хладка вода
лимон - вар сода
Остри ножици
<Бразилски > Вестници
гумени ленти
Ваза

Инструкции
1 < р > Напълнете голям съд с хладка вода и 1 чаша лимон лайм сода , която съдържа недвижими захар.
<Бразилски > 2 < р > Потопете цялата увехнали рози ( разцвет и стволови ) в контейнер с вода и сода. Световния съюз 3 < р > Дръжте цвете под водата , докато се порежете 1 инч от дъното на стъблото под ъгъл от 45 градуса .

4 < р > Извадете розата от водата. Бързо приключи цялата розата ( разцвет и стъбло ) свободно във вестник и я закрепете с ластик . Вестникът добавя тежест на цветето , за да го държи под водата.

5 < P> Поставете увити роза обратно подводен и го оставете там за най-малко 3 часа, докато тя се съживява .

6 < P> Напълнете ваза с хладка вода и го поставете до съда, провеждане на розата . Бързо извадя възражда розата , отстранете вестника и поставете розата в вазата . За да се направи розата миналата толкова дълго, колкото е възможно , да се намали времето на стъблото е изложен на въздух.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132632.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.