Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Mint >> Content

Как да убиеш Tree Гъсеници

Гъсеници са ларви етап от молци и пеперуди. Въпреки, че възрастните насекоми не нанесат сериозни щети на дърветата , гъсеници са листните хранилки и имат потенциала да обезлистявам цели дървета, ако те се намират в големи количества. Има толкова много различни видове гъсеници като има молци и пеперуди . Дори и в малки количества , вредителите се хранят чрез листата , цветята и младите филизи . Силно повредени дървета губят своята жизненост и са бедни на растеж. Можете да използвате няколко стратегии, за да убие дървесни гъсеници . Нещата ще трябва
Ръкавици за еднократна употреба
Течен сапун
Bucket
Bacillus Thuringiensis
Инсектициди

Покажи повече инструкции

1

Потърсете маса на гъсеница яйца по дърветата по време на спящ сезон . Носете ръкавици и натиснете тези яйца с пръсти. Изхвърлете остатъка в кошчето.

2

Подгответе кофа сапунена вода чрез добавяне на около 1/3 чаша миене на съдове детергент за кофа с вода. Подбере никакви гъсеници , които виждате и да ги капка в морето , за да ги убие.


3

спрей Bt , или Bacillus Thuringiensis , на всички , заразени площи, засадени и директно върху вредителите . Химикалът убива гъсениците на директен контакт , както и чрез поглъщането на третираните листа , но не вреди на полезните насекоми. Веднъж заразен , гъсеници спират хранене и умират в рамките на седмица . Препоръчителното време за използване на спрея е през топлите , слънчеви дни, когато гъсениците се хранят активно .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1019023842.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.