Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Mint >> Content

Колко Light ли Wheatgrass нужда

? Wheatgrass са малки , млади фиданки , които покълват от пшенични зърна . Тези млади кълнове имат богата хранителна стойност и са широко използвани в прясно форма като бобови кълнове . Wheatgrass сок се използва и от хора като домашен лек за редица заболявания и е съставка в бебешките храни. Лесно е да се култивира житняк у дома . Тревата изисква определено ниво на светлина, за да виреят добре . Light

Wheatgrass изисква различни количества светлина по време на различните етапи на растеж. По времето, когато семената се що засадени , поставете на топло място и при ярка светлина, но далеч от пряка слънчева светлина. Веднага след като има първоначален кълняемост , обикновено като един до два дни в зърна , които са били накиснати за една нощ , се движат на тревата в пряка слънчева светлина. Поливайте редовно , за да се запази и да е субстрат влажна. Ако расте на закрито , поставете покълнали пшенични стръкове под пълния спектър растителни светлини за оптимален растеж . Житняк семената покълнат при температура от 70 до 80 F.


Засаждане

Започнете с покълване пшеница чрез поставяне на семената в буркан , пълен с вода . Накиснете за една нощ и след това се оттича водата . Попълнете плитка тава с почвата и се разпространява семената . Покрийте с друг тънък слой на почвата . Уверете се, че семената се докосват един друг. Поддържайте почвата навлажнена в цялата фаза на растеж . Поставете в непряка светлина , докато кълняемост и след това се премести в пряка слънчева светлина.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1019023717.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.