Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> отглеждане на билки >> Content

Кълняемостта на риган

< р > риган е ароматен , листни зелена трева често се използва в супи , сосове и месни ястия. Това растение е лесно да растат в дома градината , тъй като тя е сравнително ниски разходи за поддръжка и расте еднакво добре в земята или в контейнери. Риган се отглежда от семена , но за разлика от други семена , те изискват специални грижи и условия, за да покълнат правилно .
Отглеждане Mix

риган семената се нуждаят от светлина , добре дренирана почва микс ефективно да покълнат . Използвайте леки почви и работят много от торфен мъх и перлит в микса , за да го екстра- влажна, добре дренирана и плодородна. Почвата трябва да бъде леко кисела и навлажнена преди семена се засаждат . Не по - овлажнява почвата прави мокър или кален . Световния съюз на температурата и Light
< р > Light е необходимо за риган семена да покълнат , обаче , слънчева светлина или лампи за отглеждане често са необходими, за да осигури топлината риган семена трябва да процъфтяват. Температура на почвата трябва да бъде топло , най-малко 70 F, за семената , за да започнат процеса на покълване . А слънчев прозорец често осигурява идеална начална място за риган семена , а метал - халогенни растат светлина произвежда светлина и топлина идеален за отглеждане на зелени листни риган растения.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1019131418.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.