Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> отглеждане на билки >> Content

Е цитронела Засади Многогодишно

?

Citronellol е масло, което се съдържа в повече от 30 различни растения , според уебсайта на Агенцията на САЩ за опазване на околната среда . Това етерично масло се използва като репелент за насекоми . Въпреки, че етеричното масло е сравнително широко разпространена, едно растение се счита за основен източник на търговска цитрусовото масло: Cymbopogon Nardus или цитронела трева. Той е многогодишно декоративна трева в топъл климат , както и годишен в студен климат .
Описание
< р > Cymbopogon Nardus е тропическа зеленина растение. Дългата , прегърбване оставя завой грациозно към земята и са сиво- зелен цвят. Всеки отделен острие може да бъде толкова дълъг и 3 метра. Това слепване трева форми чист могилни около 6 фута висок и широк по своя най-голям . Световния съюз културата
< р > цитронела трева е роден в части на Югоизточна Азия. Това не е студено Харди растение и ще растат само като трайни открито в американското министерство на издръжливост зони земеделието растителни 10 през 12. Студено , влажно време ще убие растението. Поради тази причина , домашни градинари в по-хладен климат често растат на открито като едногодишно растение . Цитронела трева могат да се отглеждат в закрити помещения. Тя ще расте в контейнери или в земята в пълно слънце и влажна, но добре източване на почвата.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1019131417.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.