Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> отглеждане на билки >> Content

Как да засадим Chives от Pot

Появявайки се от почти замръзнали почви в началото на пролетта , див лук ( Allium schoenoprasum ) са едни от най -издръжливите кулинарни билки често се отглеждат в дома градини . Въпреки че те са годни за консумация , див лук също направи отличен кантове растения за цветни граници. Техните лавандулови цветя цъфтят през ранна пролет и продължават по растенията в продължение на няколко седмици. В останалата част от годината , си упорит листа добавят текстура и интерес. Вид ситен лук цветя са годни за консумация и вкус на лук, като leaves.Things ви е нужно
Garden мистрия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Подгответе засаждане място, че получава най-малко шест до осем часа на пряка слънчева всеки ден . Краят на зеленчуковата градина или многогодишно цвете градина са добър избор .

2

Dig малка дупка с вашата градина мистрия . Дупката трябва да бъде два пъти по- широка и дълбока, колкото пота , в която лука в момента расте.


3

Поп лука от пота, като рапира страна на саксията върху твърда повърхност . Съвет на пота , така че корен топката се плъзга навън и я хвана с другата си ръка .

4

Поставете корен топката в дупката. Добави почвата навсякъде около корените лука " и го стяга нежно с ръцете си , така че растението се изправя сама по себе си и е здраво в земята.

5

Water с ръка лейката така че почвата е навлажнена с дълбочината на корен топката. Дай го на питие на всеки два или три дни , докато не забележите, че листата растат . След това му представят с еквивалента на един сантиметър от валежите на седмица.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1019107281.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.