Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> отглеждане на билки >> Content

Как да порасна Angelica Root

Във фолклора , изпратен от ангели, за да помогне на човечеството отделение от болести , корени от ангелика ( Angelica archangelcia L.) е билка, използвана суши, за да направи чай или аромат на храната. Стъблата може да се консумират сурови или варени, цялото растение се използва широко в билковата медицина и семената и корените се използват за ароматизиране на ликьори . На всеки две години , ангелика цветя в своята втора година и трябва да се засаждат всяка година , за да се гарантира постоянна доставка на билката . Цветя Анджелика са чадър - като, с множество групи от малки бели цветя на 4 - до 6 -футови stalk.Things ви е нужно
Organic компост
торфен мъх
Water
Hose
All- цел наторяване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Plant в богата , влажна почва с органичен компост работил през първите 3 инча. Леко кисела почва е най-добре ; добавете малко торфен мъх в почвата , ако живеете в район с алкална почва .

2

порасна ангелика корен в полу - сенчесто място , ако живеете в горещ летен област. В по-хладни райони , пълно слънце е приемливо. Angelica предпочита по-хладни температури и се нуждае от защита от пряка следобед слънце.


3

Water достатъчно често, за да поддържате почвата влажна, но не мокър . Direct вода до основата на растението не , върху листата , за да се избегне гъбична инфекция.

4

Измийте листни въшки или акарите с взрив на вода от маркуч.

5

оплоди през пролетта с общо предназначение тор.


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1019106573.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.