Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на чесън >> Content

Как да засадим Чесън в Северозапада

Идеално време да засадят чесън в Северозапада е през есента. Чесънът е хладно - време на културите и ще развива своите листа в началото на пролетта . Спад засаждане ще даде достатъчно време за растението, за да се развиват тези листа. Харди зеленина е важна част от инсталацията за чесън. След като крушка чесън започва да расте листата ще спират да растат . Чесънът трябва да се засаждат в слабо кисела до неутрална почва с рН между 6 и 7 . Според Washington State University можете да закупите чесън крушки в детска ясла или използвайте скилидки чесън от една крушка закупен в магазин за хранителни стоки . Нещата ще трябва
Органичната материя
Garden ровя
10-10-10 тор
Small градина лопата
Чесън крушка
лейка или маркуч в
Покажи повече Инструкции

1

Работа органична материя надолу в почвата с помощта на градински рейк. Сумата, която ще се използва , ще зависи от размера на площ за отглеждане . Използвайте достатъчно, че когато приключите по-голямата част от почвата е органична материя.

2

Добавяне на 10-10-10 тор в почвата след указанията на производителя . Mary Robson , представител на Washington State University , предлага да се използват £ 3 за всеки 100 квадратни метра на засаждане област.


3

разпадне крушка чесън. Използвайте само външните скилидки чесън за засаждане .

4

Dig дупка, която е 1- инчов дълбоко . Поставете скилидка чесън в дупката, така че е изправен.

5

Покрийте скилидка чесън с пръст . Напълненият площ трябва да бъде изравнена с градина леглото. Не могила , нито багажа надолу почвата над върха на скилидка .

6

Растителни други скилидки по същия начин при 5 - инчови интервали .

7

Water чесъна с помощта на лейка или градински маркуч . Почвата трябва да е влажна . Продължи поливане на градина всеки ден през цялата вегетация . Не позволявайте на почвата да се пропука или суха като листата се разраства . Когато листата започва да изсъхне поливане може да бъде намалена .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-garlic/1019023041.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.