Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на чесън >> Content

Може Ivy да се стартира от стволови

? Ivy ( . Hedera SPP ) е вечнозелено лози от семейството на женшена растение. Широко признатите сортове бръшлян включват английски бръшлян и алжирски бръшлян . Често се отглежда като groundcovers , най - бързо растящите растения имат дебела, жилав, триделни листа . Някои сортове цъфтят със зелени цветя , последвани от черни горски плодове . Лесно е да се разпространяват нови бръшлян растения с корени или резници. Рязане Метод

с профили на стебла от растението е най-удобният начин да започнете нов бръшлян растение. Вземете резници от растения, по всяко време на годината, от иглолистна дървесина , полу - твърда или твърда стъбла. Това е най-добре да вземете резници , когато централата не е в етап на активен растеж . Използвайте остри , чисти ножици за намаляване на най-малко 3 - инчов - дълги участъци от избрани стъбла, измерване от съветите стволови .


Засаждане

Напълнете малка саксия с наличен в търговската мрежа , неопетнен носител за стартиране резници . Извадете всички листа от долната половина на стъблото , оставяйки само няколко листа на върха. Потопете основата на всяко рязане в хормон за вкореняване и растенията веднага в средата за вкореняване . Използването на вкореняване хормон не е необходимо , но помага при производството на корени . Вода резниците добре . Дръжте саксията на светло , топло площ далеч от пряка слънчева светлина. Поддържайте почвата влажна. Тя може да отнеме между 4-8 месеца за резници се вкореняват .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-garlic/1019022941.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.