Как да порасна сукуленти

сукуленти , братовчеди на семейството на кактус , са лесно да растат . Те се нуждаят от слънчева светлина , въздух и много малко вода . Те предпочитат песъчлива почва и може да бъде вкарана в джоб или засадени в земята. Можете да ги отглеждате в алпинеуми , като елементи на ландшафта или на закрито, като houseplants.Things ви е нужно
сочен растения
Глинените гърнета за саксийни растения
пореста, песъчлива почва
Water
<Бразилски> Покажи повече инструкции е. Как да порасна сукуленти MarketBook.bg: 1

за озеленяване или алпинеуми , изберете една област, която осигурява най-малко пряка слънчева светлина . Сукуленти в природата често растат под дървета или сгушени в скалите . Твърде много директен обедното слънце ще им навреди . Ако отглеждане на сукуленти закрито, изберете прозорец, който предвижда частично слънчева светлина ; избегне създаването на завода , където суровата обяд светлина нагрява прозореца.

2

Сукуленти се нуждаят от въздух , но по-специално , те се нуждаят от вентилация. Поставянето на сукуленти в банята , където има висока влажност и малко кръстосано бриз е лоша идея . Поставянето на сочен в една стая , в която прозорците са оставени отворени често е добра идея . Ако засаждане на открито, вентилация не е кой знае какъв проблем . Просто бъдете сигурни, вашите сукуленти имат място за растеж ; не ги засадят прекалено близо един до друг или твърде близо до стените на къщата .


3

сукуленти насладят пясъчен , пореста почва. Редовен почва обикновено е твърде богата на органични материали за сукуленти и кактуси . Докато тя може да изглежда странно, че един богат , глинести почви е нежелателно , имайте предвид техния роден почвата е пустинен пясък. Те виреят в добре дренирана , бързо нарастващата средна сушене. Сукуленти трябва почва, която ще изсъхне в рамките на няколко дни , или така. Тези видове растения съхраняват голяма част от водата в техните системи. Това е, което им дава възможност да растат в сухите климат. Пакетирани кактус почва за кактуси и сукуленти саксийни е на разположение на градина centers.but е възможно да направите своя собствена . Основните съставки са торфен мъх или компост , пясък, перлит , вар и гипс. Въпреки това, точно грим ще зависи от вида на сочни и условията на отглеждане . За да намерите този, който работи за вас изисква изследвания и опити и грешки .

4

Ако засаждане в саксии , като се използва специфична почва , трябва да използвате глинени саксии. Глинените гърнета са по- порести , което позволява на почвата да изсъхне . Ако засаждане директно в земята , уверете се, че почвата не ще остане влажна . Макар сукуленти са приспособими , корените им няма да толерира влажна , богата почва . Вие не се нуждаят от вода сукуленти често, но не ги поливате . Номерът е да се остави почвата да изсъхне напълно , и да остане суха за кратък период от време , преди отново да поливате . Това може да означава две до три седмици между поливане на растения в саксия , по-дълго за по -земя сукуленти .

5

сукуленти са бавни отглеждане на растенията и , ако е засадена в добре източване на почвата , а не над - напоявана , ще продължи да расте в продължение на много години . Може да се наложи да ги засади в по-голяма саксия . Когато презасаждане , не забравяйте да носите ръкавици чисти . Напълнете ново гърне около една трета до половината пълна с почвата на избор. Плъзнете и повдигнете сочно от съществуващата си гърне, като се придържат много пръст и корен заедно , колкото е възможно . Това намалява травма . Поставете растението в ново гърне и попълнете около него с пръст . Внимателно водата около централата, като внимавате да не се овлажнява листата. Вода достатъчно само да се навлажни почвата.

6

сукуленти изискват малко грижи, но вие трябва да бъдете сигурни, че те продължават да се развиват от тях мониторинг . Ако листата стават бледи или навита по ръба , ги води малко по- често . Ако те изглеждат така, сякаш те са shriveling , опитайте да промените тяхната почва да се даде възможност за по-добро отводняване. В противен случай , сукуленти доста много ще се погрижат за себе си.

Готини мъгла Humidifiers & Проблеми със синусите

Сухият въздух изостря хронични проблеми със синусите , като причиняват възпаление на синусите пасажи , според Healthscout.com . Мембраните станали толкова сухи , че те започват да се справи , повишава

Περισσότερα >
Как да направим Собственоръчно Хамаци С Patterns

Можете да направите ръчно изработени хамаци , използващи модели изцяло на ръка с ресни или използвайки малки инструменти като например бадминтон , плетене на една кука кука или мрежа стик и игла . Пов

Περισσότερα >