Как да расте едно Century Plant

Заводът век ( Agave Americana ) се среща в сухите части на Мексико и югозападната част на САЩ и се превръща в популярен пейзаж завод в USDA градинарски зони 8 до 11 Въпреки че е роден в пустинните райони , тя отнема . някои допълнителни влага, за да се установи в райони с песъчлива почва . В противен случай , тя е практически грижи - безплатно. Заводът век получава името си от вярването, че то цъфти веднъж на всеки сто години, когато действителното време , преди да цъфтят е между 10 и 30 години . Заводът възпроизвежда свободно от " малките ", които поникват от около основата на растението и умират след цъфтят . Инструкции

1

Намерете площ на градината , която получава пълно слънце , е добре дренирана и е далеч от електропроводи , защото цъфтят стъбло може да достигне до 30 метра височина . Мястото трябва да бъде свободен от пешеходен трафик и далеч от местата, където домашните любимци и децата често играят . Листата на растенията век са твърди и посочиха достатъчно, за да влезе в човешкото тяло , ако някой падна върху растението .

2

изкопае дупка, достатъчно голяма за главната част на пречиствателната век . Тя трябва да бъде достатъчно голям, за да побере корените на растението и достатъчно дълбоко, така че растението е на същото ниво, то е било поставено в предишното си място .


3

Извадете растението от детската стая саксия или контейнер , докато носите предпазни очила и ръкавици и завод в ново място. Добавя се вода , колкото да замени почвата около растението, за да се предотврати образуването на въздушни джобове около корените .

4

Water пречиствателната век случайно при изключително горещо време , ако листата започват да изглеждат обезцветени . Вода над горната част и позволи на водата да се стича по листата в центъра на розетката , или центъра на растението , където листата се събират . Не поливайте прекалено често или ако в инсталацията ще започне да гние .

5

Оставете цъфтеж напълно да цъфтят и да падне . Основният завод в крайна сметка ще умре след изразходване на цялата си енергия за производство на великолепния разцвет . След като основен завод откаже , то може да отстранява от пейзажа или се оставя да се разпадне , ако изнасянето е трудно.

My GE миялна машина не работи, когато се включвате ключа

След зареждане до пълен багажник на ястия и изделия от стъкло , обикновено се изсипва в детергента , затворете вратата и натиснете старт на вашия GE съдомиялна машина. В един момент, обаче , може да о

Περισσότερα >
Как да се изгради един Lingerie Chest

Как да се изгради един Lingerie ракла. Повечето жени не разполагат с достатъчно пространство, за да се мотае и правилно съхранение на тяхното бельо и други деликатни дрехи . Изградете свой собствен бе

Περισσότερα >