Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Cactus >> Content

Как да се грижите за Straw Flower Cactus Plant

A слама цвете кактус е кактус , който има слама цвете (или strawflower ) , прикрепен към него , или с горещо лепило или щифт. Цветето е прицветник на Xerochrysum bracteatum и е кръстен на своя подобен на хартия , слама като текстура. Цветовете се използват за " обличане " на кактуса , обикновено за подобряване на продажбите. Много домашни градинари са измамени да вярва, че приложените Цветовете са реалните цветове на кактуса . Сламени цветя имат необичайно способността да се отваря и затваря , въпреки че е мъртъв, в отговор на нивото на влажност във въздуха . Въпреки, че това действие може да изглежда реалистична , цветята не се нуждаят от допълнителни грижи, извън това, което ще ви даде cactus.Things ви е нужно
Water
Cactus тор или тор 5-10-5 MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете кактус близо до прозорец , който получава ярка , но непряка светлина. Не го поставите директно в горещото слънце. Повечето саксийни кактуси или са били повдигнати на закрито или в оранжерия и може слънчево изгаряне , според информация, публикувана от Texas A & M University . В допълнение, слама цветя избледняват на слънце. Ако искате да настроите вашата кактус навън, го поставете на място, което получава частична сянка и постепенно да го премести в по-слънчево място .

2

Хранете кактус скоро след като го отведе у дома . Засадените растения се нуждаят от доза на хранителни вещества, добавени към почвата сега и след това . Веднъж на всеки шест месеца да използват водно- разтворим , бавно освобождаване тор, формулиран за кактуси и сукуленти . Алтернативно , дай кактуса ниска доза 5-10-5 тор веднъж през пролетта , лятото и отново през есента.


3

поливаш кактус , когато почвата изсъхне . Кактусите са устойчиви на суша растения и могат да бъдат оставени без вода в продължение на няколко седмици. Като цяло , вода веднъж месечно , или когато пръчка поставена в дъното на саксията е все още суха , когато извади .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1019104046.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.