Как да порасна Dragon Fruit закрито

Dragon плодове с произход от Централна Америка. Също така се нарича питая плодове , това растение се отглежда от 13-ти век. Dragon плодове , подобно на други кактуси , се нуждае от топли условия за отглеждане. Когато питая отлежава , го прави отлично ядене плодове или компонент, за вино и ароматизанти. Когато се консумират в прясно или изсушена форма драконов плод осигурява каротин, храносмилателната фибри , протеини, фосфор , витамин В1 , витамин В2 , витамин B3 и витамин C.Things ви е нужно
Пот
Rocks
Sand <Бразилски> Trellis
почва
Water
Plastic храна обвивка Апартамент в Слънчев Toothpick
прозорец или слънце лампа
Heat лампа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете вашето растение . Dragon плодове може да расте от семена , но много хора предпочитат разсад така кактус расте по-бързо. Получаване на разсад от надежден детска стая. Тези, които продават кактус са най-склонни да предложат драконов плод .

2

Поставете някои скали на дъното на тенджерата , че е най-малко два фута дълбока и широка , следвани от 2 - инчов настилка от пясък за добър дренаж. Позиционирайте пергола в средата и се изсипва в добра почва , за да я държи на място . Натиснете разсад надолу в калта , така че просто много топ наднича през почвата .


3

Добавя се вода в почвата. Тя трябва да се чувстват влажна , но не и скучен . Dragon плодове е податлив на кореново гниене . Също така, като сочен естествено има много вода , така че не е нужно да я държи прекалено мокро .

4

Покрийте саксията с помощта на парче от прозрачна пластмаса за съхранение на храни с малки дупки стърчаха през . A клечка за зъби работи добре. Преместете саксията до частично слънчев прозорец или в предната част на растат светлина. Dragon плодове изисква около 4 часа на пряка слънчева дневно, последвано от частична светлина за още 4 .

5

Регулирайте температурата на стаята, в която си драконов плод расте . Те харесва около 100 градуса F. A топлина лампа могат да предоставят на желаната температура .

6

Преместете разсад по-дълбоко в почвата. След около две седмици , разсад трябва да бъде около 3 инча височина . Вече е готов да се премести по-надолу в почвата , така че да не се превърне корен - обвързани . Движете се внимателно , леко разклащане на корените , за да го изнесат и след това да я поставите в пота , оставяйки около 1 инч от почвата . Когато растението расте около 6 инча , го връзвам с пергола за сигурност. Вашият завод трябва да започне цъфтежа в около шест до осем месеца.

7

Вземи плодове по двойки Hylocereus undatus и Hylocerus polyrhizus разсад и кръстосано опрашване тях. Изчакайте за цветята и на двете да се отварят, обикновено през нощта, след това се събират прашец от прашници на двете централи с памучен тампон , да ги прехвърлят на стигмата на другия завод . Вие току-що сте направили работата на пчели и други опрашители .

8

След плодове се развива , да гледате за признаци на зрялост преди бране на плодове. Кожата ще се появи жълто или червено вместо зелено , плод лесно ще пусне от дървото , богат плодов аромат ще излъчват от плодовете дракон, и плодът ще се чувстват търг, когато стисна.


<Бразилски>

Как да се замени една врата Gasket на GE RB787WC2WW фурни

Готварска печка уплътнения на вратите помогне да се запечата в разгара на вашата печка . Моделът на GE Hotpoint RB787WC2WW има уплътнение на вратата , която обгражда от три страни на рамката на фурнат

Περισσότερα >
Как да се изгради един Platform Bed Таблата

платформени легла използват повърхност платформа стил в подкрепа на матрака. Матракът е вече подкрепена , така че няма нужда от всякакъв вид на допълнителна основа за матрак , включително спално извор

Περισσότερα >