Как да се грижите за Rose Cactus

кактус Розовото е малък храст, който принадлежи към Pereskia рода . Най-често срещаните видове на розовите кактуси са Pereskia Grandiflora и Pereskia corrugata . Какво е най- интересно за това растение е, че въпреки че е класифициран като кактус , че не разполага с дебели сочни листа като повечето кактуси. Кактус Розовото има широки листа, които са широколистни и имат повече от една роза -подобен вид. Растението цъфти в розово- лилаво- розови съцветия в краищата на своите branches.Things ви е нужно
Planter саксии
Течни растение тор
Градинарски ножици
торфен мъх
перлит или груби пясък
глина MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете розата ти кактус в пълен размер на частично слънчева светлина. Можете да преместите саксийни роза кактуси на открито в пълен слънце през лятото и след това поставете растението на закрито в ярък , слънчев прозорец през зимата.

2

поливаш роза кактус поне веднъж всяка седмица през пролетта и лято , докато растението е активно расте. Съхранявайте почва влажна, като осигуряване на вода , докато започне да се отцеди от дъното на саксията . Ще разберете, че е време да се води, когато най-горния слой на сместа започва да се чувства суха на пипане . През зимата , вода розата ти кактус пестеливо.


3

Хранете роза кактус веднъж всяка седмица през пролетта и лятото , като се прилага разреден разтвор на течен тор растение . Следвайте инструкциите за дозиране и прилагане на етикета на торове .

4

Подстригване обратно стъблата на розата ти кактус през пролетта, преди да се премести централата на открито. Pereskia corrugata може да нарасне до 24 инч всяка година, така резитба гърба завод ще помогне да запазите своята форма и желания размер.

5

Предизвикайте цъфтят на розата ти кактус от източника на торове и поливане рядко през зимата . Роза кактуси изискват период на латентност през зимата , за да цъфтят през пролетта и лятото .

Имах прекъсване на захранването и My Air Conditioner не работи

Ако вашият дом се сблъсква с прекъсване на захранването , токов удар или мълния , някои елементи в дома ви може да е повреден , или не , за да включите , като климатика. Ако климатикът не може да се и

Περισσότερα >
Как да спечелим викториански Захарни Shades

През викторианската епоха , повечето абажури са изработени от красива мозайка стъкло, с деликатни стъклени мъниста , висящи от основата като ресни . След Газопламъкова лампи са заменени с електричеств

Περισσότερα >