Как да расте кактус пейот

Native American култура отдавна почитан кактус пейот като свещена билка , да го използвате за изцеление на болните и водещ медицина мъже и мъдреци по пътя към просветлението за цялото племе . Благодарение на своите лечебни и халюциногенни ефекти , кактуса е над добит в много от родните си области, включително Мексико и Тексас. Това бавно растящи кактуси отнема много време, за да достигнете до всяка значителна височина или падеж - до пет години - но може да се струва това за външния вид и културата на растението като във вашите home.Things ви е нужно
засаждане пот
кактуси почвата
пластмасова обвивка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Напълнете чиста пластмасова или керамична саксия засаждане три четвърти от пътя пълен с кактуси почвата , достъпно от градински центрове и разсадници . Тази богата засаждане почвата гарантира, че имате нужда от тор , стига да запази почвата в прясно състояние.

2

Намокрете почвата обилно, докато излишната вода се просмуква от дренажните дупки във вашата засаждане пот . Оставете почвата да поглъща тази влага в продължение на два дни.


3

Внимателно натиснете пейот кактус семена в центъра на саксията , за ½ до ¾ на инч под повърхността . Покрийте саксията с найлон и го поставете в един прозорец , където кактусите ще получат филтрира слънце в продължение на най -малко пет часа на ден .

4

Наблюдавайте растежа на кактуса . Когато видите кактус разбие на повърхността на почвата , обикновено три до четири седмици след засаждането , мушкам няколко малки дупки в найлоновата опаковка . Увеличаване на размера и броя на дупките на всеки два до три дни постепенно да изложи на кактус с външен въздух . Махнете пластмасовите две до три седмици , след като мушкам първите дупки.

5

Water почвата отново, докато водата тече от дренажните отвори. От този момент нататък , вода , само когато първите 2 до 3 сантиметра от почвата се чувстват сухи на пипане .

6

Презасаждат кактус в прясна почва всяка година. Кактус се нуждае само от прясно почвата и вода, за да покълнат . В рамките на четири до пет години , ще видите, кактуса образуват туфа кученца ; това е най- зрял етап на кактуса .

Как да поправите лагерите на GE Adora Сушилня

The Adora линия на автоматични сушилни от GE са с предно зареждане модели , които идват в газ и електрически сортове. Лагерите вътре сушилня кабинета подкрепят барабан барабан , за да я държи правилно

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка тоалетка

Как да се изгради една пейка тоалетка . Осъществяване вашия собствен дресинг пейка маса ви позволява да проектирате форма искате , добавете разкрасено , че обичате, и ви позволява да персонализирате ц

Περισσότερα >